Advies

2knoops Italiaanse overhemden bij www.shirtsupplier.nl

Bent u op zoek naar 2knoops overhemden in de modellen: 2knoops button down, 2knoops button under, 2knoops of 2knoops met een dubbele boord?


www.shirtsupplier.nl heeft de grootste collectie 2knoops overhemden van Marnelli en Giordano Tailored.

De collectie Italiaanse overhemden van Marnelli in het 2knoops model bestaat uit 2knoops button down, 2knoops button under, 2knoops en 2knoops button down met dubbele boord in de kleuren wit, blauw, blauw-wit en zwart in zowel strepen, ruiten als uni overhemden. 

Bent u op zoek naar een 2knoops overhemd van bijvoorbeeld Marnelli of Giordano Tailored? Koop dan uw 2knoops overhemden bij www.shirtsupplier.nl!

Geert Röling
Over Geert Röling

Geert Röling is bedenker en oprichter van www.shirtsupplier.nl Shirtsupplier.nl de webshop met de grootste online collectie heren overhemden van de merken Giordano Tailored, Giordano Regular Fit, Thomas Maine en British Indigo naast de bekende overhemden merken Cavallaro en Olymp.

Shirtsupplier.nl is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail: info@shirtsupplier.nl, mobiel: +316 42 52 32 80 en via Whatsapp Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur op te sturen