Advies

Giordano overhemden pasvormen Giordano Tailored, Giordano un limited, Giordano Blue, Giordano Regular Fit

Giordano overhemden

Er zijn 4 type Giordano overhemden. Deze 3 type overhemden zijn Giordano Tailored overhemden in de modern fit, Giordano un limited overhemden in de modern fit, Giordano Blue overhemden in de modern fit en Giordano Regular Fit overhemden in de Regular fit. Het kenmerk van alle Giordano overhemden is dat ze gemaakt zijn van 100% katoen. Er zijn daarnaast een aantal verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende type Giordano overhemden.

Giordano Tailored en Giordano un limited hebben beide een modern fit pasvorm. Dit betekent dat de overhemden getailleerd zijn. Andere eigenschappen van deze Giordano Tailored en Giordano un limited overhemden zijn dat ze het model 1knoops, 1knoops button down of 1knoops button under hebben.

Giordano Tailored en Giordano un limited overhemden zijn altijd gemaakt van 100% katoen. Verschil is wel dat de Giordano un limited overhemd gemaakt zijn van 100% 2ply katoen, hierdoor zijn de overhemden soepeler en steviger qua kwaliteit. Giordano un limited overhemden zijn vergelijkbaar met British Indigo overhemden.  Zowel qua katoenen stoffen als ook qua subtiele details, zoals de subtiele details aan de binnenkant van de boord, bij de knopen en bij de manchetten.

Giordano Tailored overhemden

Shirtsupplier.nl biedt de grootste online collectie Giordano Tailored overhemden aan . De collectie Giordano Tailored overhemden bestaat uit een mix van print overhemden, uni overhemden met subtiele details en gestreepte overhemden. Vooral de print overhemden van Giordano Tailored zijn populair. Daarnaast zijn de uni overhemden van Giordano Tailored in de kleuren wit, lichtblauw, donkerblauw, zwart, bordeaux rood en roze makkelijk te combineren.

Giordano un limited overhemden

Shirtsupplier.nl biedt de grootste online collectie Giordano un limited overhemden aan. De Giordano un limited overhemden zijn stuk voor stuk luxe Italiaanse overhemden, gemaakt van 100% 2ply katoenen stoffen. In combinatie met subtiele prints, kleurcontrasten, opvallende prints zijn deze overhemden een aanrader voor elke man die van mooie overhemden houdt. De Giordano un limited print overhemden kunnen goed gecombineerd worden.

Giordano Blue overhemden

Deze overhemden zijn sportiever qua uitstraling en worden vaak gedragen met een spijkerbroek en katoenen broek. Qua pasvorm zijn de Giordano Blue overhemden vergelijkbaar met de Giordano Tailored en Giordano un limited overhemden. Giordano Blue overhemden kunnen qua uitstraling vergelijken worden met overhemden van PME en Cast Iron en zijn ook qua kwaliteit vergelijkbaar of zelfs beter.

Giordano Regular Fit overhemden

Draagt u graag overhemden in een normale = regular fit pasvorm in het model 1knoops button down met borstzak? Koop dan Giordano Regular Fit overhemden bij Shirtsupplier.nl. Naast de maten M, L, XL en XXL heeft Shirtsupplier.nl een grote collectie Giordano Regular Fit overhemden Grote Maten in de maten 3XL en 4XL. Koop daarom uw Giordano Regular Fit overhemden grote maten 3XL en 4XL bij Shirtsupplier.nl!

Geert Röling
Over Geert Röling

Geert Röling is bedenker en oprichter van www.shirtsupplier.nl Shirtsupplier.nl de webshop met de grootste online collectie heren overhemden van de merken Giordano Tailored, Giordano Regular Fit, Thomas Maine en British Indigo naast de bekende overhemden merken Cavallaro en Olymp.

Shirtsupplier.nl is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail: info@shirtsupplier.nl, mobiel: +316 42 52 32 80 en via Whatsapp Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur op te sturen