Advies

Italiaanse (bloemen) print overhemden van o.a. Giordano Tailored, Giordano un limited, Marnelli Cavallaro, Olymp, Thomas Maine

Italiaanse (bloemen) print overhemden van o.a. Giordano Tailored, Marnelli en Cavallaro

(Bloemen) print overhemden zijn een nieuwe trend binnen overhemden collecties. (Bloemen) print overhemden zijn er in veel verschillende types. Zo zijn er subtiele prints van Giordano Tailored en Giordano un limited. In deze prints is vaak de kleur donkerblauw of lichtblauw aanwezig in combinatie met bijvoorbeeld de kleuren rood of groen.

De overhemden merken Cavallaro, Marnelli, Thomas Maine en Olymp bieden een uitgebreide collectie print overhemden. De Cavallaro print overhemden in de blauwtinten zijn subtiele print overhemden gemaakt van 100% katoen en mooi afgewerkt. De Thomas Maine print overhemden zijn gemaakt van 100% 2ply katoen. Dit betekent dat de Thomas Maine overhemden, zowel soepel als ook stevig zijn.

Marnelli print overhemden

De Marnelli print overhemden zijn meer uitgesproken. Zo is er de tutti colore print met donkerblauw, een blauw print overhemd 2knoops dubbele boord en peasley prints in de kleuren donkerblauw en rood.

Olymp print overhemden

De Olymp print overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en strijkvrij. Deze prints zijn beschikbaar in de kleuren donkerblauw en grijs.

Giordano Tailored print overhemden

Daarnaast zijn er uitgesproken bloemenprint overhemden van de merken Giordano Tailored en Giordano un limited. De bloemenprint overhemden kunnen goed gecombineerd worden met onder meer een jeans of donkerblauwe broek.

Wanneer u (bloemen) print overhemden zoekt bent u bij shirtsupplier.nl op het juiste adres. Koop daarom uw (bloemen) print overhemden nu bij shirtsupplier.nl!

Geert Röling
Over Geert Röling

Geert Röling is bedenker en oprichter van www.shirtsupplier.nl Shirtsupplier.nl de webshop met de grootste online collectie heren overhemden van de merken Giordano Tailored, Giordano Regular Fit, Thomas Maine en British Indigo naast de bekende overhemden merken Cavallaro en Olymp.

Shirtsupplier.nl is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail: info@shirtsupplier.nl, mobiel: +316 42 52 32 80 en via Whatsapp Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur op te sturen