Advies

Italiaanse overhemden


Italiaanse overhemden hebben 2 belangrijke kenmerken:

De overhemden hebben een getailleerde pasvorm.  Een getailleerde pasvorm is een strakkere pasvorm t.o.v. normale pasvorm. Een getailleerde pasvorm wordt gecommuniceerd met de woorden modern fit, tailored fit, contemporary fit.

De overhemden zijn afgewerkt met subtiele details. Dit kan het boordmodel zijn: 1koops dubbele boord, 2knoops dubbele boord, 1knoops button under. Gekleurde stiksels, gekleurde knoopsgaten, gekleurde stiksels. Aan de binnenkant van de boord en manchetten een bloemenprint, streep of ruit aanwezig

De collectie Italiaanse overhemden die Shirtsupplier.nl aanbiedt bestaat uit de merken:

Giordano Tailored.

Marnelli

Thomas Maine

Cavallaro

Giordano un limited

Shirtsupplier.nl biedt de grootste online collectie Giordano Tailored, Marnelli en Thomas Maine overhemden van Nederland/Wereld.

De collectie Giordano Tailored overhemden bestaat uit semi – dress overhemden in zowel uni shirts in de kleuren blauw, wit, roze als ook strepen, ruiten (vooral in de blauwtinten) en bloemenprinten. Bij de bloemenprint overhemden zijn zowel subtiel met kleine patronen als ook uitgesproken met peasley prints. De Giordano Tailored overhemden kunnen zowel sportief met een spijkerbroek, katoenen broek als ook sportief gekleed met een spijkerbroek en jasjes als ook gekleed met een pak gedragen worden.

De collectie Marnelli overhemden bestaat uit semi dress overhemden in uni/ 1 kleur, strepen en ruiten. De Marnelli overhemden hebben vaak een opvallend boordmodel, zoals een 1knoops of 2knoops dubbele boord. De Marnelli overhemden kunnen zowel sportief met een spijkerbroek, katoenen broek als ook sportief gekleed met een spijkerbroek en jasjes als ook gekleed met een pak gedragen worden.

De collectie Thomas Maine overhemden is bedoelt voor de heren die Giordano Tailored en Marnelli overhemden dragen en graag meer dress overhemden dragen die ook met stropdas gedragen kunnen worden. Kenmerkend voor een groot gedeelte van de Thomas Maine collectie is dat de Thomas Maine overhemden strijkvrij zijn.

Geert Röling
Over Geert Röling

Geert Röling is bedenker en oprichter van www.shirtsupplier.nl Shirtsupplier.nl de webshop met de grootste online collectie heren overhemden van de merken Giordano Tailored, Giordano Regular Fit, Thomas Maine en British Indigo naast de bekende overhemden merken Cavallaro en Olymp.

Shirtsupplier.nl is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail: info@shirtsupplier.nl, mobiel: +316 42 52 32 80 en via Whatsapp Wij streven ernaar om bestellingen binnen 24 uur op te sturen