Wie zijn wij?

In 2008 zijn wij begonnen met een webshop waarop hippe en trendy Italiaanse overhemden worden aangeboden. Omdat wij een verkoper zijn van overhemden hebben wij gekozen voor de Engelse naam www.shirtsupplier.nl

shirts verkopen wij en supplier (verkoper) zijn wij. Giordano Tailored is hierbij het eerste merk geweest dat wij op onze webshop zijn gaan verkopen. Gevolgd door de merken British Indigo, Cavallaro, Olymp, Thomas Maine en Giordano Regular Fit.

Wij hebben ons als doel gesteld om altijd een ruime collectie trendy Italiaanse overhemden voor heren te kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen. In 2010 hebben wij een nieuwe webshop www.shirtsupplier.nl  gelanceerd waarop consumenten makkelijk en snel overhemden kunnen kopen van de merken Giordano Tailored, Giordano Blue, Giordano Regular Fit, Cavallaro, Olymp Modern Fit, Olymp Body Fit, Olymp Signature tailored fit, R2 Amsterdam, Thomas Maine en British Indigo.

Shirtsupplier.nl biedt

  • Een ruime collectie Italiaanse overhemden van de merken Giordano Tailored, British Indigo, Cavallaro, Thomas Maine en Olymp
  • Italiaanse overhemden die gemakkelijk en snel besteld kunnen worden
  • Italiaanse overhemden die u snel (binnen 24 tot 48 uur) in huis heeft

Het doel van Shirtsupplier.nl

Het doel van www.shirtsupplier.nl is en zal altijd blijven om als pionier in de markt naar hippe en trendy Italiaanse heren overhemden een collectie aan te bieden die voldoet aan de wensen van de klant. Uiteindelijk is ons doel om een online multibrandstore te vormen op het gebied van trendy en hippe italiaanse overhemden.

Contact

Shirt Supplier | Roling Retail
Kudelstaartseweg 152
1433 GN Kudelstaart

+316 42 52 32 80
info@shirtsupplier.nl