op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Juiste maat vinden

Maattabel en maattabellen Italiaanse overhemden

Om zo goed mogelijk de pasvormen te communiceren van de Italiaanse overhemden merken die www.shirtsupplier.nl verkoopt van de Italiaanse merken Giordano Tailored, Thomas Maine hebben wij voor deze merken maattabellen gemaakt waarbij u per merk via de maattabel de omvang, breedte (oksel-oksel), buikomvang, lengte, mouwlengte kunt bekijken en beoordelen welke maat voor u geschikt is.

De overhemden die www.shirtsupplier.nl verkoopt worden meestal zonder stropdas gedragen. Uitzondering hierop vormen de 1knoops overhemden van de merken Giordano Tailored, R2 Westbrook en Thomas Maine in de kleuren wit, blauw en blauw,wit. Wanneer u een overhemd zonder stropdas draagt is vooral de omvang van het overhemd van belang.

Draagt u wel een stropdas, dan is het van belang om op de boordmaat te letten, maar daarnaast wel de omvang van het overhemd te bekijken te beoordelen of de maatvoering voor u geschikt is.

De maattabel en maattabellen op www.shirtsupplier.nl stellen de klant in staat te beoordelen welke maat en pasvorm overhemd het meest geschikt is.

 

Hoe beoordeelt u welke maat u nodig heeft?

Wij verkopen veel overhemden die zonder stropdas worden gedragen.

Wanneer u strak om de buik meet en daar 10 cm bij optelt heeft u de omvang opgemeten.

Voorbeeld:

U meet 100 cm + 10 cm = 110 cm: 2 = 55 cm is maat L  


Verschillen in maatvoering

Draagt u van merken zoals Giordano enjoy your day classic fit, McGregor classic Fit, State of Art Regular Fit, GANT E-Z Fit, Olymp Tendenz, Olymp Luxor, Casa Moda, Difference, Fynch Hatton, Ledub regular fit? Koopt dan van de Italiaanse overhemden van Giordano Tailored, Marnelli, R2 Westbrook, British Indigo en Thomas Maine 1 maat groter.

Maat S Ledub Regular Fit = Maat M Giordano Tailored

Maat M McGregor = Maat L Marnelli

Maat L Fynch Hatton = Maat XL Giordano Tailored

Maat XL State of Art Regular Fit = Maat XXL Marnelli

Maat XXL GANT E-Z Fit = Maat 3XL Marnelli

Maat 3XL Casa Moda en 3XL Olymp hebben een omvang van meer dan 160 cm = maat 4XL/5XL Giordano Tailored.

Vanaf maat XXL nemen wij contact met u op per e-mail of telefonisch met de vraag of u bekend bent met de maatvoering van de overhemden.

Draagt u namelijk van Olymp Tendenz of Luxor, dan heeft u te maken met een royale omvang, waardoor het kan voorkomen dat u zelfs 2 maten groter nodig heeft van Giordano Tailored.

 

Shirtsupplier.nl is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van Italiaanse overhemden.
Italiaanse overhemden hebben 2 belangrijke kenmerken:
1. De overhemden hebben een getailleerde pasvorm. Een getailleerde pasvorm is een strakkere pasvorm t.o.v. normale pasvorm. Een getailleerde pasvorm wordt gecommuniceerd met de woorden modern fit, tailored fit, contemporary fit.
2. De overhemden zijn afgewerkt met subtiele details. Dit kan het boordmodel zijn: 1koops dubbele boord, 2knoops dubbele boord, 1knoops button under. Gekleurde stiksels, gekleurde knoopsgaten, gekleurde stiksels. Aan de binnenkant van de boord en manchetten een bloemenprint, streep of ruit aanwezig

De collectie Italiaanse overhemden die Shirtsupplier.nl aanbiedt bestaat uit de merken:
Giordano Tailored.

Thomas Maine

Cavallaro

Olymp

Giordano un limited

Giordano Regular Fit

Shirtsupplier.nl biedt de grootste online collectie Giordano Tailored en Thomas Maine overhemden van Nederland/Wereld.

De collectie Giordano Tailored overhemden bestaat uit semi – dress overhemden in zowel uni shirts in de kleuren blauw, wit, roze als ook strepen, ruiten (vooral in de blauwtinten) en bloemenprinten. Bij de bloemenprint overhemden zijn zowel subtiel met kleine patronen als ook uitgesproken met peasley prints. De Giordano Tailored overhemden kunnen zowel sportief met een spijkerbroek, katoenen broek als ook sportief gekleed met een spijkerbroek en jasjes als ook gekleed met een pak gedragen worden.

De collectie Marnelli overhemden bestaat uit semi dress overhemden in uni/ 1 kleur, strepen en ruiten. De Marnelli overhemden hebben vaak een opvallend boordmodel, zoals een 1knoops of 2knoops dubbele boord. De Marnelli overhemden kunnen zowel sportief met een spijkerbroek, katoenen broek als ook sportief gekleed met een spijkerbroek en jasjes als ook gekleed met een pak gedragen worden.

De collectie Thomas Maine overhemden is bedoelt voor de heren die Giordano Tailored en Marnelli overhemden dragen en graag meer dress overhemden dragen die ook met stropdas gedragen kunnen worden. Kenmerkend voor een groot gedeelte van de Thomas Maine collectie is dat de Thomas Maine overhemden strijkvrij zijn.

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry