op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Traveling Tailor

Overhemden binnen 12 uur ontvangen regio groot Amsterdam

 

Sommige mannen hebben een hekel aan het bezoeken van winkels en het passen van kleding in krappe pashokjes. Anderen vinden het lastig om online een keuze te maken. Voor hen heeft Shirtsupplier.nl nu de ideale oplossing:

Traveling Tailor

De combinatie van winkel en online, maar dan aan huis! Aan de hand van maat, wensen en eventueel eerdere bestellingen stellen wij een pakket overhemden samen dat wij thuis* langs brengen. Deze service is inclusief opmeten en advies.

Stuur een bericht naar 06 42 52 32 80 om een afspraak te maken! Een e-mail naar naar [email protected] kan natuurlijk ook.

Ook voor feest en werk
Heeft u vanwege een presentatie, feest of andere werksituatie direct nieuwe overhemden nodig? Dan komen wij graag langs! U wordt ter plaatse opgemeten en u krijgt advies over de juiste maat overhemden die voor u geschikt zijn. U kunt de overhemden doorpassen en vervolgens uw keuze maken.

Wij zijn gevestigd in Kudelstaart (omgeving Schiphol) en kunnen bestellingen bezorgen in Kudelstaart, Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Hoofddorp, Rijsenhout, Alphen a/d Rijn, Leiden, Leimuiden, Amsterdam, Badhoevedorp, Lijnden, Abcoude, Heemskerk, Beverwijk, Ouderkerk a/d Amstel, Mijdrecht, Vinkeveen

In de regio groot Amsterdam worden bestellingen boven de € 200 binnen 12 uur gratis bezorgd.

 

Opzoek naar representatieve bedrijfskleding?

Image is doorslaggevend voor het welslagen van uw bedrijf. Het image is een duidelijk onderscheidbaar beeld voor uw relaties. Uw personeel is het belangrijkst in het verspreiden van uw image. Zij zijn letterlijk uw visitekaartje. Is de presentatie van uw personeel in lijn met het gewenste corporate image van uw organisatie?
Non-verbale communicatie bepaalt voor een groot deel de totale presentatie. Kleding is hier een sprekend voorbeeld van. Tot in de puntjes verzorgde kleding is een verlengstuk van de kwaliteit en service die een onderneming haar relaties biedt.

Gestoeld op de klassieke etiquette adviseren we bedrijven en personen in functies als sales, accountancy en consultancy. Kijk bij referenties om een indruk te krijgen van ons klantenbestand. U kiest voor advies van Shirtsupplier als:
U de overtuiging heeft dat uw bedrijf of medewerkers een meer professionele representatieve uitstraling kunnen gebruiken;
U gelooft dat dit niet vanzelf gaat en;
U fun & function in de aanpak wilt combineren.

Onze ondersteuning geschiedt via advies, workshops en verkoop van business fashion. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

Bedrijfskleding Business overhemden van Shirtsupplier.nl

Bent u op zoek naar business overhemden voor uw salesteam? Wilt u uw account managers van nieuwe overhemden voorzien?

Shirtsupplier.nl heeft een grote collectie business overhemden van Thomas Maine in een strijkvrije kwaliteit beschikbaar in onder meer de business kleuren wit, blauw, blauw-wit en blauw werkje in mouwlengte 5 en mouwlengte 7 in de maten van 38 t/m 48.

Wij zijn 7 dagen per week per e-mail: [email protected] en tel: +316 42 52 32 80 bereikbaar om u vragen te beantwoorden, advies te geven over bedrijfskleding en direct bedrijfskleding op locatie te leveren.

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry