Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Verzenden & retourneren

Zo bestel je gemakkelijk bij www.shirtsupplier.nl

1) Selecteer de kleding van Gant, Lacoste, Giordano Regular, Ledub, John Miller, Giordano Tailored, R2 Amsterdam,  Thomas Maine, Olymp, Alan Red, Slater die je wilt bestellen.

2) Log in als je een bestaande klant bent en klik op account aanmaken als je een nieuwe klant bent.

Let op: bij een nieuw account vul je alleen noodzakelijke gegevens in, zodat wij uw bestelling kunnen opsturen. Het gaat hierbij om naam, adres en e-mail adres en e.v.t. telefoonnummer.

Wij gaan zeer zorgvuldig met deze gegevens om en zullen deze gegevens alleen gebruiken om indien noodzakelijk contact op te nemen met de klant. Zie onze Privacy Policy.

3) Na het invullen van de gegevens, wordt gevraagd hoe je wilt betalen. Je kunt kiezen voor de veilige betaalmethoden iDEAL, PayPal en bankoverschrijving. Bij iDeal wordt de bestelling direct verwerkt en streven wij ernaar de bestelling binnen 24 uur te versturen.

Bij overschrijving wachten wij tot het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij Paypal sturen wij betalingen na goedkeuring direct op.

4) Nadat de bestelling afgerond en betaald is, sturen wij de overhemden op. Vanaf maat XXL nemen wij telefonisch contact op om na te gaan of u de juiste maat heeft besteld.

Omruiling en retour sturen kleding = gratis (vanaf €50)*** 

U dient altijd per e-mail ([email protected]) en bij voorkeur via whats app (0642523280) door te geven dat u artikelen wilt omruilen of retour wilt sturen.

U ontvangt vervolgens van ons een digitale barcode, zodat de kleding gratis kan worden omgeruild of retour gestuurd.

Door de grote collectie overhemden in verschillende type/modellen in de maten XS t/m 5XL zijn wij in staat in de meeste gevallen een passende oplossing voor u te vinden. Wij willen benadrukken dat het voor u en voor ons niet zinvol is als u overhemden koopt die niet blijken te passen en die u vervolgens niet meer aantrekt. Dit is ook de reden waarom wij met u mee denken en altijd voor een passende oplossing proberen te zorgen.

Gedurende de klachtenafhandeling krijgt u bericht van www.shirtsupplier.nl wanneer bekend is wat de aard is van de klacht en wanneer een oplossing voor de klacht wordt aangeboden door www.shirtsupplier.nl

Mochten onze oplossingen niet voor u de juiste zijn, dan ontvangt u uw geld terug.

Wanneer de overhemden die u heeft qua maat goed zijn, maar u heeft toch een opmerking over de kwaliteit of afwerking, stellen wij het zeer op prijs wanneer u contact met ons opneemt. U ontvangt van ons altijd hiervoor een waardebon van 5 euro.

*gratis retour optie geldt alleen voor Nederland

**gratis retour optie geldt niet als een artikel onder de €50 in 2 maten wordt besteld en wanneer na de retourperiode van 14 dagen de bestelling retour wordt gestuurd.

***indien een artikel retour gestuurd worden met als reden dat het artikel niet het artikel is dat de consument zoekt, bijvoorbeeld de consument zoekt een korte mouw overhemd en besteld een lange mouw overhemd; kosten van het retour sturen zijn voor de consument. In alle product omschrijvingen vermelden wij de eigenschappen van het product. Indien een artikel retour gestuurd wordt en het betreft basiskleuren, zoals zwart, wit, blauwtinten; de kleuromschrijving staat duidelijk vermeld. Indien het artikel retour gestuurd wordt met als opmerking de kleur valt tegen; de retourkosten zijn voor rekening van de consument. Indien de consument de verkeerde maat besteld, waardoor het artikel niet past: de retourkosten zijn voor rekening van de consument.

****kortingscodes: welkom10%, new20euro, 10% en SUMMER21 zijn vanaf 18 Juni 2021 van toepassing op de hele collectie. Kortingscodes: 10% en SUMMER21 zijn niet met terugwerkende kracht van toepassing op producten / bestellingen die voor 18 Juni zijn opgestuurd. indien de kortingscode niet wordt gebruikt kan de code niet achteraf worden toegepast. Wel ontvangt de consument een waardebon t.w.v. 25% van het aankoop bedrag. Wanneer een kortingscode wordt gebruikt die niet meer van toepassing is, heeft shirtsupplier.nl het recht de kortingscode terug te brengen naar een korting percentage van 10%

*****wanneer u gebruik maakt van de kortingscodes, zijn de kosten voor het retour sturen van een bestelling voor rekening van de consument.

******wanneer artikelen met 50% korting naar het buitenland worden opgestuurd onder de €49,95 brengen wij €5,- verzendkosten in rekening.

******wanneer een kortingscode wordt gebruikt en 1 of meerdere artikelen uit de bestelling worden retour gestuurd, dan vervalt de kortingscode

*******voor artikelen die met 50% of meer korting worden aangeschaft zijn de retourkosten voor rekening van de klant

*******wanneer de artikel(en) die gehouden worden met 40% of meer korting worden gekocht onder de €100, zijn de retourkosten voor de andere artikelen voor rekening van de klant

*******Indien de consument een Lacoste artikel model besteld dat afwijkt van het artikelmodel dat de consument heeft en de pasvorm klopt hierdoor niet voor de consument: retourkosten zijn voor rekening van de consument. Omruilen is wel gratis.

Contactgegevens:
e-mail:  [email protected]
tel:  +316 42 52 32 80

Wanneer klanten een bestelling plaatsen bij www.shirtsupplier.nl en er ontstaat een klacht, moet een e-mail worden gestuurd naar: [email protected].

1. In deze e-mail geeft de klant aan:

1)      2. De naam van de klant

2)      3. De factuur van de bestelling

3)      4. Het artikel/ de artikelen waarop de klacht betrekking heeft

4)      5. De klacht zelf: beschrijving van het probleem

5)      Wij geven binnen 24 uur een reactie op de klacht en geven daarin aan dat de klacht in behandeling is.

6)      Artikelen die behoren tot de klacht kunnen worden teruggestuurd naar: Roling Retail, Kudelstaartseweg 152, 1433 GN Kudelstaart

7)      6. Het terugsturen van het artikel betekent dat www.shirtsupplier.nl een oplossing aanbiedt, dit kan betekenen:

1)      U ontvangt exact hetzelfde artikel

2)      U ontvangt het artikel in hetzelfde type/merk

3)      U ontvangt een ander artikel

4)      U ontvangt een tegoedbon

5)      Indien u aannemelijk maakt dat de pasvorm en uitstraling van alle artikelen die www.shirtsupplier.nl aanbiedt u niet aanspreekt of aan zullen spreken, stort www.shirtsupplier.nl het bedrag dat betrekking heeft op de klacht terug op de rekening van de klant.

6)      Mocht om welke reden dan ook een geschil ontstaan tussen de klant en www.shirtsupplier.nl, dan  www.shirtsupplier.nl het geschil voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden