Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Verzenden & retourneren

Zo bestel je gemakkelijk bij www.shirtsupplier.nl

1) Selecteer de Italiaanse overhemden van Giordano Tailored, R2 Amsterdam, Profuomo, Thomas Maine, Olymp, Cavallaro die je wilt bestellen.

2) Log in als je een bestaande klant bent en klik op account aanmaken als je een nieuwe klant bent.

Let op: bij een nieuw account vul je alleen noodzakelijke gegevens in, zodat wij uw bestelling kunnen opsturen. Het gaat hierbij om naam, adres en e-mail adres en e.v.t. telefoonnummer.

Wij gaan zeer zorgvuldig met deze gegevens om en zullen deze gegevens alleen gebruiken om indien noodzakelijk contact op te nemen met de klant. Zie onze Privacy Policy.

3) Na het invullen van de gegevens, wordt gevraagd hoe je wilt betalen. Je kunt kiezen voor de veilige betaalmethoden iDEAL, PayPal en bankoverschrijving. Bij iDeal wordt de bestelling direct verwerkt en streven wij ernaar de bestelling binnen 24 uur te versturen.

Bij overschrijving wachten wij tot het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij Paypal sturen wij betalingen na goedkeuring direct op.

4) Nadat de bestelling afgerond en betaald is, sturen wij de overhemden op. Vanaf maat XXL nemen wij telefonisch contact op om na te gaan of u de juiste maat heeft besteld.

Terugsturen Italiaanse overhemden

Mocht uw bestelling met daarin overhemden, t-shirts, truien of polo´s niet aan uw wensen voldoen, dat wil zeggen:

1) de maat van het overhemd dat u heeft besteld blijkt niet de goede maat overhemd  te zijn. De artikelen zijn te groot of te klein.

Oplossing: in samenspraak kunnen wij de artikelen in een grotere of kleinere maat naar u toesturen. U ontvangt dan eerst de artikelen in de goede maat en u kunt daarna met de bijgevoegde barcode en retoursticker de artikelen die niet naar wens zijn terugsturen. De service is gratis indien er sprake is van een omruiling.

Een extra service bij deze optie is de zichtzending: hierbij ontvangt u meerdere artikelen in uw maat, zodat u thuis kunt oordelen welke artikelen naar wens zijn. Wanneer u besluit meer artikelen af te nemen ten opzichte van uw oorspronkelijke bestelling worden deze artikelen achteraf gefactureerd en komen de verzendkosten van 11 euro te vervallen.

2) de kleurstelling en maat van de Italiaanse overhemden, truien, polo´s of T-shirts die u heeft ontvangen voldoen niet aan uw verwachtingen. Oplossing: wanneer u dat wilt kunt u de artikelen omruilen.

De tweede optie is dat u de artikelen terugstuurt en u uw geld teruggestort krijgt. De termijn waarbinnen u artikelen kunt terugsturen bedraagt 14 dagen vanaf het moment waarop u de artikelen heeft ontvangen (dit is het moment waarop PostNL aangeeft dat het pakket is afgeleverd).

Artikelen die na 14 dagen retour worden gestuurd, kunnen wel worden omgeruild of omgezet in een tegoedbon, maar de optie is niet aanwezig om in dat geval uw aankoopbedrag retour te storten.

3) De Italiaanse overhemden, truien, polo´s of T-shirts zijn een cadeau voor iemand anders. Bij ontvangst valt het cadeau niet in de smaak. Als u een artikel koopt voor een ander is de kans altijd aanwezig dat het artikel niet in de smaak valt.

Oplossing: U kunt het artikel naar ons terugsturen en krijgt uw geld teruggestort.

Tip: neem vooraf contact op met de klantenservice: [email protected], zodat uw bestelling gecrediteerd kan worden.

4) U koopt overhemd(en), maar u wilt de overhemden terugsturen, omdat de overhemden vanwege diverse redenen niet aan u wensen/eisen/verwachtingen voldoen. Oplossing: u kunt de overhemden terugsturen naar het adres dat linksonder op de verpakking staat. U ontvangt het bedrag terug dat u heeft betaald voor de overhemd(en) retour op uw rekening.

Tip: neem vooraf contact op met de klantenservice: [email protected], zodat uw bestelling gecrediteerd kan worden.

Extra service bij bestelling!

Bent u niet zeker van de maat die u wilt bestellen? Geen probleem! Na telefonisch contact sturen wij, wanneer u dat wenst, twee maten naar u op zodat u thuis kunt bepalen welke maat u nodig heeft. In het pakket dat u ontvangt zit ook een pakketsticker (kosten € 5,50) , waardoor u het pakket alleen maar bij het postkantoor hoeft af te geven. Zo makkelijk gaat dat bij www.shirtsupplier.nl!

Bestelt u een shirt en u wilt toch een ander shirt bij nader inzien. Geen probleem! U krijgt van ons het andere shirt dat u wilt eerst per post opgestuurd en u kunt daarna met de bijgevoegde pakketzegel het andere shirt terugsturen (kosten € 11,-).

Plaats u een bestelling bij shirtsupplier.nl onder de 50 euro en moet deze bestelling naar een ander land dan Nederland worden opgestuurd? Naar België bijvoorbeeld. Shirtsupplier.nl brengt een gedeelte van de verzendkosten; €6,50 in rekening. Deze kosten worden apart, per e-mail in rekening gebracht.

Afhandeling van klachten

Indien u een bestelling plaatst en u ontvangt uw bestelling kunnen de overhemden die u ontvangt te groot of te klein zijn. Wanneer dat het geval is en u de overhemden daardoor niet draagt willen wij graag dat u contact met ons opneemt, waardoor wij met u kunnen kijken naar een passende oplossing.

Door de grote collectie overhemden in verschillende type/modellen in de maten XS t/m 5XL zijn wij in staat in de meeste gevallen een passende oplossing voor u te vinden. Wij willen benadrukken dat het voor u en voor ons niet zinvol is als u overhemden koopt die niet blijken te passen en die u vervolgens niet meer aantrekt. Dit is ook de reden waarom wij met u mee denken en altijd voor een passende oplossing proberen te zorgen.

Gedurende de klachtenafhandeling krijgt u bericht van www.shirtsupplier.nl wanneer bekend is wat de aard is van de klacht en wanneer een oplossing voor de klacht wordt aangeboden door www.shirtsupplier.nl

Mochten onze oplossingen niet voor u de juiste zijn, dan ontvangt u uw geld terug.

Wanneer de overhemden die u heeft qua maat goed zijn, maar u heeft toch een opmerking over de kwaliteit of afwerking, stellen wij het zeer op prijs wanneer u contact met ons opneemt. U ontvangt van ons altijd hiervoor een waardebon van 5 euro.

Contactgegevens:
e-mail:  [email protected]
tel:  +316 42 52 32 80

Wanneer klanten een bestelling plaatsen bij www.shirtsupplier.nl en er ontstaat een klacht, moet een e-mail worden gestuurd naar: [email protected].

1. In deze e-mail geeft de klant aan:

1)      2. De naam van de klant

2)      3. De factuur van de bestelling

3)      4. Het artikel/ de artikelen waarop de klacht betrekking heeft

4)      5. De klacht zelf: beschrijving van het probleem

5)      Wij geven binnen 24 uur een reactie op de klacht en geven daarin aan dat de klacht in behandeling is.

6)      Artikelen die behoren tot de klacht kunnen worden teruggestuurd naar: Roling Retail, Kudelstaartseweg 152, 1433 GN Kudelstaart

7)      6. Het terugsturen van het artikel betekent dat www.shirtsupplier.nl een oplossing aanbiedt, dit kan betekenen:

1)      U ontvangt exact hetzelfde artikel

2)      U ontvangt het artikel in hetzelfde type/merk

3)      U ontvangt een ander artikel

4)      U ontvangt een tegoedbon

5)      Indien u aannemelijk maakt dat de pasvorm en uitstraling van alle artikelen die www.shirtsupplier.nl aanbiedt u niet aanspreekt of aan zullen spreken, stort www.shirtsupplier.nl het bedrag dat betrekking heeft op de klacht terug op de rekening van de klant.

6)      Mocht om welke reden dan ook een geschil ontstaan tussen de klant en www.shirtsupplier.nl, dan  www.shirtsupplier.nl het geschil voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden