op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Warme herenkleding voor koude dagen

  • Geplaatst op
  • Door Team Shirtsupplier.nl
Warme herenkleding voor koude dagen

Met de stijgende energieprijzen is het meer dan welkom om warme, comfortabele herenkleding te dragen. Van warme ondermode tot flanel overhemden, van truien tot sweaters, van bodywarmers tot warme jacks.

 

Warme herenkleding voor koude dagen

 
De stijging van de energieprijzen zijn op dit moment het gesprek van de dag. De tarieven voor gas en elektra gaan over de kop: afhankelijk van het soort contract gaan huishoudens, bedrijven en instellingen twee tot drie keer zoveel betalen dan voorheen. Iedereen denkt na hoe hiermee om te gaan. Van het aanschaffen van zonnepanelen tot de kachel twee graden lager zetten: alle opties komen voorbij.
 
Duidelijk is dat het er voorlopig niet warmer op wordt. En dat is geen prettig vooruitzicht met de winter voor de deur. Gelukkig is er een optie die tijdens koude dagen snel werkt en die goed bereikbaar en betaalbaar is: warme herenkleding voor koude dagen. Shirtsupplier.nl zet de mogelijkheden graag op een rij.
 
 
Slater shirts en ondergoed van Alan Red
De uitdrukking ‘het mag niets om het lijf hebben’ gaat niet op als de temperatuur daalt. Een goed begin is dan het halve werk. Draag daarom in de wintermaanden onder een overhemd, sweater of hoodie altijd Slater shirts of ondergoed van Alan Red. Slater shirts zijn gemaakt van katoen en zijn leverbaar in drie verschillende kleuren. Ze zorgen voor behaaglijke warmte op het lichaam en beschermen mooie overhemden tegen vlekken van transpiratie of deodorant.
 
Ondergoed van Alan Red is eveneens gemaakt van katoen en kenmerkt zich door de verfijnde Italiaanse kwaliteit. De boxers en shirts worden veelal geleverd in 2-packs. De ondershirts zijn zowel verkrijgbaar met v-hals als met ronde hals.   
 
Flanellen overhemden
Waar katoenen overhemden stijlvol zijn en bedoeld voor draagcomfort, zorgen flanellen overhemden voor extra warmte. In onze collectie treft u een ruime keuze aan in maten en kleuren van de merken Ledûb, Giordano en flanellen overhemden van Thomas Maine.
 
Coltruien
Met meer dan 100 verschillende modellen in een groot aantal maten en kleuren behoort Shirtsupplier.nl tot de meest vooraanstaande leveranciers van coltruien voor heren. U kunt kiezen uit roll neck truien van onder meer Baileys, Cavallaro, R.B. Boston en Thomas Maine. Ook beschikbaar in merino wol en in extra grote maten.
  
Herentruien
Onze collectie truien biedt warmte aan iedereen! Maak een keuze uit meer dan duizend herentruien van topmerken als Baileys, Cavallaro, Fred Perry, Gant, Giordano, R.B. Boston, Thomas Maine, Lacoste, New Zealand Auckland en R2 Amsterdam. De herentruien zijn beschikbaar in ronde hals en V-hals modellen. Gemaakt van katoen, lamswol, merino wol of andere wolsoorten. De herentruien laten zich stijlvol combineren met overhemden van de genoemde topmerken.
 
Naast ronde hals en v-hals is er ook een ruime keuze aan zippers (truien met een kleine ritssluiting), slip-overs en sweaters voor heren. Zippers, slip-overs en sweaters laten zich comfortabel dragen en helpen om de kou op afstand te houden!
 
Hoodies
Een bijzondere categorie truien zijn de hoodies. Misschien iets minder geschikt als herenkleding voor een formele setting, maar ze morgen voor een jeugdige en sportieve uitstraling en mede dankzij de capuchon blijft u heerlijk warm. Shirtsupplier.nl levert de beste merken hoodies uit voorraad: Lacoste, Gant, Cavallaro en Fred Perry. Beschikbare in een groot aantal maten en kleuren. 
 
Body warmers
In het overzicht van herenkleding waar u lekker warm in blijft mogen de body warmers niet ontbreken. Kies uit Baileys en Giordano voor modellen zonder mouw, maar met rits en handige zakken. 
 
Nieuwe collectie en sale
In onze collectie treft u altijd de laatste modellen van grote merken aan. Deze herenkleding is leverbaar uit voorraad en wordt gratis de volgende dag thuisbezorgd. Modellen die aan het eind van het seizoen nog beschikbaar zijn komen in de sale. Tijdens de sale profiteert u van aantrekkelijke extra kortingen. Volg ons op Social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry