Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Badstof polo’s voor heren

Badstof polo’s voor heren

Speciaal voor de warmere maanden biedt Shirtsupplier.nl een mooie collectie badstof polo’s voor heren. Kies uw kleur en maat van topmerken als PME en Baileys. Vandaag besteld, morgen in huis!

Badstof polo’s voor heren

 

Badstof kenmerkt zich doordat het heel goed vocht opneemt. Dit heeft alles te maken met het weefsel. Badstof is namelijk een weefsel dat op een speciale machine met twee kettingen wordt geweven. De ene ketting vormt de ondergrond van de badstof en de tweede ketting de lussen. Door de lussenketting te veel lengte mee te geven, gat het garen in een lusvorm staan.

Omdat badstof zo goed vocht opneemt, leent dit weefsel zich bij uitstek voor de productie van bijvoorbeeld washandjes, handdoeken en badjassen. Maar badstof is ook populair voor de productie en het gebruik van strandkleding. Voor bad- en strandgangers voelt de stof zacht en comfortabel aan. Speciaal voor de warmere maanden biedt Shirtsupplier.nl een mooie collectie badstof polo’s voor heren. 

 

Badstof polo’s merken en maten

Heren die graag badstof polo’s dragen, kunnen kiezen uit meerdere merken en maten. Zo leveren wij de PME brique badstof herenpolo’s uit de collectie van Modehuis Blok. Deze PME polo’s worden gemaakt van honderd procent katoen en zijn leverbaar in meerdere kleuren.

Nog ruimer is het aanbod van Baileys badstof polo’s voor heren. De collectie van Baileys bestaat uit zowel effen als gestreepte badstof polo’s. Vooral de kleuren blauw, groen en wit zijn in trek. Baileys badstof herenpolo’s passen perfect voor heren met de maat S, maat M, maat L, maat XL en de grote maten zoals maat XXL, maat 3XL en maat 4XL.

 

Outlet voor badstof polo’s

Als u op zoekt bent naar een outlet voor badstof polo’s, dan bent u bij Shirtsupplier.nl aan het juiste adres. Onze collectie biedt altijd de laatste series van grote merken, zoals PME en Baileys. Omdat badstof polo’s in de regel in het de warmere maanden worden gedragen, nemen wij bij het uitkomen van de nieuwe collectie voor de lente en de zomer de modellen voor dat seizoen op. U heeft op dat moment keuze uit alle kleuren en maten. Tegen de tijd dat de Sale aanbreekt, in de maand juli, zijn sommige modellen niet meer. Voor de resterende badstof polo’s profiteert u dan van aantrekkelijke aanbiedingen. 

Naast badstof polo’s voor heren heeft Shirtsupplier.nl de grootste collectie herenpolo’s voor stijlvolle mannen. Dit zijn poloshirts met korte mouw en lange mouw van honderd procent katoen of een combinatie van katoen en bijvoorbeeld polyester. U treft in onze collectie bekende merken aan, waaronder Gant, Lacoste, Giordano, Thomas Maine, R2 Amsterdam, Baileys, Olymp en RB Boston. In totaal kunt in kiezen uit honderden modellen.

 

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden