op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Vaderdag

  • Geplaatst op
  • Door Team Shirtsupplier.nl
Vaderdag

Wat geef je vader voor Vaderdag? Herenkleding. Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.

 

Vaderdag 19 juni 2022

Niet weten wat te geven voor vaderdag? Weer sokken of een stropdas, als deze laatste nog gedragen wordt. Het is vandaag de dag een feit dat in veel organisaties het dragen van kostuums en dus een stropdas steeds minder vaak voorkomt.
Het is leuk om heren kleding te geven maar voor de vaders in de hoofdrol heerlijk om te krijgen en te dragen!
Met deze blog willen wij iedereen die iets zoekt voor Vaderdag op weg helpen.

 

Een week met hoge zomerse temperaturen en korting van 20%*

“Nederland gaat een zomerse week tegemoet, met hoge en zomerse temperaturen” stond gisteren in de krant. Wat een ongelofelijk heerlijk vooruitzicht om deze week weer eens geen jas aan te hoeven, wellicht alleen een vest of trui mee voor de zekerheid. Korte mouwen en voor sommige heren wellicht naar het werk in korte broek of anders in ieder geval na het werk.

Daarom leuk voor de dochters, vrouwen, vriendinnen, zonen om voor komende vaderdag de heren in een nieuw kledingstuk(en) te steken!

Deze week ook nog eens met een aantrekkelijke korting van 20% op de nieuwe collectie van Gant, Thomas Maine, Cavallaro, Baileys, Giordano, Desoto, Olymp, R2 Amsterdam, Lacoste, Ledub en John Miller overhemden met code ONLY20%VADER.


Wanneer is vaderdag ontstaan?

De allereerste keer dat er iets te vinden is over deze feestdag is op 19 juni 1910! Vaderdag vond toen voor het eerst plaats in de plaats Spokane in de staat Washington. Het was jaren lang geen officiële feestdag. Nederland omarmde deze traditie vanaf de jaren 30 al vierde wij het in oktober. Op voorstel en de herendetaillisten werd vaderdag verplaatst naar de 3e zondag in juni omdat vaderdag in oktober te dicht op Sinterklaas en kerst zat. Maar ook om in de wereld alles gelijk te trekken. Vanaf 1948 vierde wij het in Nederland in navolging van Amerika dan ook op de 19e juni.


Nieuwe collectie voor de zomer

Als de zon schijnt, trekt u graag wat anders aan. Andere kleuren omdat het mooie weer vrolijk stemt. En andere materialen omdat luchtige shirts en broeken bij hoge temperaturen comfortabeler dragen dan kleding die u vooral warm houdt. Vandaag even geen trui met lange mouwen dus, maar een katoenen polo of een stijlvol overhemd met korte mouwen. 

Er zijn in de nieuwe collectie mooie korte broeken van Giordano tailored, swimshorts van Baileys, polo’s, overhemden met korte mouwen, vesten en truien. Voor elke type man is er iets te vinden. Sportief, klassiek, trendy.
De swimshorts van Baileys zijn gemaakt van honderd procent polyester en geleverd met gestikte zakken, binnenbroek en touwtje om de zwembroek rond uw middel precies te laten passen. Deze heren zwembroeken hebben het model van een korte broek en kunnen ook heel goed en stijlvol gedragen worden buiten het zwembad bij de bbq.

Shirtsupplier.nl biedt een ruime keuze in de mooiste vesten van GantBaileys en Thomas Maine. Geeft of krijgt u liever een vest met knopen cadeau? Kies dan voor  Thomas Maine!


Liever een klein cadeau geven?

Denk dan eens aan een boxershorts uit de nieuwe collectie van Bjorn Borg of Gant of een t-hirt uit de sale van bijvoorbeeld Baileys.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de sale nog leuke items te scoren tegen een goede korting. Momenteel staan er van diverse merken zoals Baileys ,Cavallaro, Gant, Giordano Blue, Giordano Regular Fit, Giordano Tailored, Olymp, R.B. Boston, R2 Amsterdam, Thomas Maine ruim 1400 items in de sale!


Online zomerse en luchtige heren kleding kopen.

Als de zomerse temperaturen zich aandienen, kan dat gemakkelijk en veilig bij shirtsupplier.nl. Overhemden met korte mouw, herenpolo’s, korte broeken en zwembroeken kunt u online kopen.

 

Bestellen en op tijd binnen voor vaderdag

Bestellingen voor herenmode worden door Shirtsupplier.nl in de regel op de volgende werkdag thuisbezorgd. Gratis!

* korting van 20% op de nieuwe collectie van Gant, Thomas Maine, Cavallaro, Baileys, Giordano, Desoto, Olymp, R2 Amsterdam, Lacoste, Ledub en John Miller overhemden met code ONLY20%VADER

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry