op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Herenmode als cadeau voor de feestdagen

Herenmode als cadeau voor de feestdagen

Een mooi overhemd, warm vest of zachte trui lenen zich uitstekend om als cadeau voor de feestdagen te vragen of te geven. In de collectie herenmode van Shirtsupplier.nl is er voor elke man wel een mooi cadeau te vinden voor Sinterklaas of Kerstmis.

Herenmode als cadeau voor de feestdagen

 

Een mooi cadeau is leuk om te krijgen, en misschien nog wel leuker om te geven. Over een aantal weken begint de periode van de feestdagen weer. Het zijn vaak mannen die niet weten wat ze moeten vragen voor Sinterklaas en Kerstmis. Terwijl juist herenmode zich heel goed leent als cadeau voor de feestdagen. In deze blog helpen wij deze mannen, en hun partners, daarom een beetje op weg.

 

Een heren poloshirt cadeau

Bent u zo’n man of heeft u zo’n man in huis? Dan weet u natuurlijke welke maart het beste past! Dat maakt het gemakkelijk om gericht op zoek te gaan naar een geschikt cadeau voor de feestdagen. Kijk in de boord van een herenpolo of overhemd dat in de kast hangt en bezoek de webshop van Shirtsupplier.nl. Via de link naar de herenpolo’s krijgt u direct toegang tot de collectie van meer dan 500 shirts met korte mouw en lange mouw.

 

Voor een heren poloshirt als cadeau kunt u kiezen uit topmerken, zoals een polo van Gant, Lacoste of Baileys. U maakt stijlvolle mannen ook gelukkig met een polo slim fit, muscle fit of regular fit van de merken Cavallaro, Desoto en Giordano. En voor een mooi cadeau maken heren poloshirts van Olymp, R2 Amsterdam en Thomas Maine de collectie compleet!

 

Herenpolo’s zijn in een groot aantal kleuren beschikbaar in de maten XS tot en met 6XL. U kunt voor de feestdagen een poloshirt cadeau geven of krijgen met 1knoops button down, 1 knoops cut away en 1knoops wide spread. De collectie van Shirtsupplier.nl biedt volop keuze in universele polo’s en shirts met een streep, ruitje of print.

 

Een Italiaans overhemd cadeau

Geeft of krijgt u liever een mooi Italiaans overhemd cadeau? Laat u dan inspireren door de keuze uit meer dan duizend overhemden in de collectie van Shirtsupplier.nl. Van boordmaat 36 tot en met boordmaat 50 en alles wat daartussen zit. Katoenen overhemden, linnen overhemden en shirts die gemaakt zijn van katoen en polyester. De collectie bestaat uit modellen met korte mouw, met lange mouw en overhemden met extra lange mouw (mouwlengte 7).

 

Een Italiaans overhemd laat zich stijlvol en comfortabel dragen, in het bijzonder van topmerken als Gant, Ledub, Olymp of Thomas Maine. Onder het merk Giordano kunt u zelfs kiezen uit drie labels: Blue, Tailored en Regular Fit. De collectie van Shirtsupplier.nl biedt verder aantrekkelijk geprijsde overhemden van Baileys, Desoto, R2 Amsterdam, John Miller en R.B. Boston. Bent u vaak onderweg of hebt u een hekel aan strijken? Kies dan een strijkvrij overhemd als cadeau voor de feestdagen!

 

Combineren met trui of vest

Zowel heren poloshirts als Italiaanse overhemden laten zich uitstekend combineren met een mooie trui of warm herenvest. Zowel wat stijl als wat cadeaus betreft biedt dat een groot aantal mogelijkheden voor de feestdagen. Zeker omdat u bij Shirtsupplier.nl altijd profiteert van de aanbieding ‘Buy 3 Get 10% Free!’

 

De collectie truien bestaat uit meer dan vijfhonderd hoodies, slip-overs, zippers, sweaters, ronde hals truien en V-hals truien. Iets minder geschikt, maar heerlijk om te dragen en mooi als cadeau zijn de coltruien. U kunt kiezen uit de maten Small tot en met 6XL van de merken Cavallaro, Gant, Olymp, R2 Amsterdam en Thomas Maine en de extra aantrekkelijk geprijsde modellen van Baileys en R.B. Boston.

 

Warme herenvesten worden geleverd met rits, veelal ook met zakken. Comfortabel om te dragen en gemakkelijk uit te trekken als de temperatuur wat oploopt. Shirtsupplier.nl biedt een ruime keuze in de mooiste vesten van Gant, Baileys en Thomas Maine. Geeft of krijgt u liever een vest met knopen cadeau? Kies dan voor R2 Amsterdam!

 

Op tijd voor de feestdagen

Bestellingen voor herenmode worden door Shirtsupplier.nl in de regel op de volgende werkdag thuisbezorgd. Gratis! Kort voor de feestdagen is het vaak drukker, zowel bij ons als bij de pakketbezorgers. Wilt u een herenpolo, overhemd, trui of vest cadeau geven? Bestel dan tijdig. Zo kunnen wij garanderen dat uw bestelling op tijd in huis is voor de feestdagen!

 

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry