Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Baileys herenmode

Baileys herenmode

Baileys herenmode om business en casual te dragen. Truien, vesten, sweaters, zippers en herenpolo's met korte en lange mouwen.

Baileys herenmode

 

Als de R in de maand zit is het tijd voor een lekkere warme trui, sweater, zipper of vest. Stijlvolle mannen kunnen die bovenkleding voor heren gemakkelijk, veilig en voordelig thuis laten bezorgen: Shirtsupplier.nl heeft namelijk de grootste online collectie truien, sweaters, zippers en vesten van Baileys in de maten S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL en 5XL.

 

Baileys truien en vesten kopen

Baileys is een echt kwaliteitsmerk, met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, dat bij alle goede heren modewinkels verkocht wordt. Of u nu in Groningen of Maastricht woont, overal kunt u Baileys kopen. Overigens is Baileys een naam die ook gebruikt wordt als drankenmerk, maar dat betreft een andere divisie.

Baileys heeft een uitgebreide collectie truien. Kenmerkend voor de Baileys truien is dat deze truien niet getailleerd zijn. Shirtsupplier.nl biedt de complete collectie Baileys truien aan die bestaat uit de modellen v-hals trui, ronde hals trui, coltrui en turtle trui.

 

Baileys wollen truien en coltruien

De wintercollectie van deze modellen wordt in verschillende kwaliteiten gemaakt; de bekendste kwaliteiten in de v-hals truien zijn 100 procent 2ply scottish lamswol, 100 procent merino wol, 85 procent katoen met 15 procent wol en de zomer variant in pima cotton. De ronde hals truien worden ook gemaakt in de bekende kwaliteiten 100 procent 2ply scottish lamswol, 100 procent merino wol, 85 procent katoen met 15 procent wol en de variant voor de zomer in pima cotton.


Bij het model coltrui zijn er zowel 100 procent merino wollen coltruien als ook coltruien gemaakt van 85 procent katoen met 15 procent wol. Het model turtle trui wordt alleen gemaakt van 100 procent merino wol.

 

Baileys sweaters en zippers

Baileys is ook bekend van de grote collectie sweaters. Een sweater is een trui met een ritsje of met knopen. Baileys is het beste merk op het gebied van sweaters. Zowel in één kleur, als ook merk strepen. De Baileys sweaters zijn zowel beschikbaar met een ritsje en een kraag als ook met knopen en platte kraag. Bij de laatste variant kan ook gesproken worden over een polo lange mouw. De sweater met ritsje wordt gemaakt van katoen of een mix van katoen met een kunstvezel, zoals polyester.

Er zijn echter ook truien die gemaakt zijn van wol of van een mix van wol. Deze truien worden een zipper genoemd. Het is dus afhankelijk van de stof en de boord of een Baileys artikel een sweater of zipper wordt genoemd. In de winter heeft Baileys ook zippers die gemaakt zijn van 100 procent lamswol.

 

Baileys vesten

Een belangrijk artikel binnen de Baileys collectie zijn de vesten. De vesten van Baileys worden in verschillende varianten gemaakt. Zo zijn er luxe gevoerde vesten die als een tussenjack gedragen kunnen worden. De meeste vesten van Baileys zijn echter gemaakt van katoen of van een mix van katoen en polyester. De Baileys vesten kenmerken zich door de nautische details, in combinatie met ritsen en een normale pasvorm. De Baileys vesten zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, maar bestaan qua kleurstelling meestal uit een mix van blauwtinten met accent kleuren. Veel vesten zijn gemaakt van sweat stof, waardoor de vesten meerekken. In dat geval spreken wij over sweat vesten. Daarnaast zijn er ook vesten die zowel gemaakt zijn van 100 procent katoen als ook van 100 procent wol.

Wanneer u een Baileys trui, sweater, zipper of vest koopt, weet u dat u een trui, sweater, zipper of vest koopt met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, waar u veel plezier van zult hebben. U hoeft de deur er niet voor uit. Bij shirtsupplier.nl kunt u gemakkelijk, veilig en voordelig online kopen. Uw Baileys trui, sweater, zipper of vest wordt gratis thuisbezorgd!

 

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden