op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Kleurrijke herenmode

Kleurrijke herenmode

Absoluut kleurrijk, zo kunnen we de herenmode voor het voorjaar en de zomer het beste omschrijven. De trend laat volop kleuren zien. Zowel veel blauwtinten, waaronder aquablauw, maar ook een groot aantal geel- en groentinten. Het biedt de stijlvolle man alle mogelijkheden om te combineren. Stralen in de zon heb je in het voorjaar en de zomer van 2020 zelf in de hand. Shirtsupplier.nl helpt je op weg, met advies en mooie overhemden, polo’s, truien en andere herenkleding.

 

Veel overhemden met prints voor het voorjaar en de zomer van 2020

Overhemden met prints zijn altijd erg in trek, maar in 2020 is de keuze nog groter dan normaal al het geval is. Het aanbod varieert van uitgesproken bloemenprints tot overhemden met unieke en bijzondere grafische prints. De collecties van topmerken omvatten ook dit seizoen weer de altijd populaire overhemden met paisley print en zogenaamde Tutti Colori shirts. Voor wat betreft opvallende bedrukkingen kunt u in 2020 kiezen uit vissen, vogels, zeepaardjes, Delfts Blauw, auto’s, gondels, grachtenpanden en motoren.

 

Polo’s zijn populair

Mooie polo’s, die gemaakt zijn van de beste materialen, laten zich comfortabel dragen. De combinatie van ademende stoffen en de korte mouwen zorgt ervoor dat uw warmte makkelijk kan worden afgevoerd op de dagen dat de temperaturen hoger zijn. Herenpolo’s zijn tegenwoordig ook goed draagbaar in een professionele werkomgeving.

In de nieuwe collectie voor het voorjaar en de zomer van 2020 heeft Shirtsupplier.nl daarom een groot aantal polo’s opgenomen van trendsettende merken: Baileys polo's in strepen, prints, uni kleuren in alle maten, Thomas Maine en Giordano Tailored polo's met prints en uni kleuren en R2 Amsterdam polo's modern fit met stretch.

 

Combineren met truien, vesten en sweaters

Voor de wat koelere dagen laten overhemden en polo’s voor heren zich goed combineren met mooie truien, vesten en sweaters. Behaaglijk warm en toch stijlvol. In de collectie van Shirtsupplier.nl treft u prachtige truien, vesten en sweaters aan die zich wat materiaal, stijl en kleur uitstekend laten matchen.

Vooral Baileys heeft een ruime collectie vrijetijdskleding, bestaande uit V-hals truien in alle maten en kleuren. Maar ook sweaters, vesten en T-shirts in alle kleuren en maten. Ook de truien, vesten en sweaters van Thomas Maine en Giordano bieden een uitstekende pasvorm en dragen comfortabel. Bekijk de hele collectie voor het voorjaar en de zomer van 2020.

 

2020 Nieuws van Shirtsupplier.nl

Steeds meer grote merken en een volledig aanbod vanaf maat S tot 4XL: Shirtsupplier.nl is uitgegroeid tot de webwinkel met de grootste collectie bovenkleding voor heren in Nederland en België. Voor 2020 hebben wij de merken Ledûb en John Miller toegevoegd aan de collectie. Ledûb is een Nederlands merk uit Budel met de pasvormen tailored fit en modern fit, die goed aansluit op de collectie van Giordano. John Miller is beschikbaar in de pasvormen slim fit en tailored fit en sluit goed aan op de collectie van Thomas Maine.

Er is ook nieuws van Giordano: het label Giordano Tailored modern fit is aangepast. Elke boordmaat heeft vanaf nu een andere pasvorm, net als bij R2 Amsterdam het geval is.

Shirtsupplier.nl biedt een enorme keuze aan merken, pasvormen en kleuren, die zich eenvoudig laten selecteren met behulp van de filters in onze webshop. Voor mannen die graag wat ruimere kleding dragen, hebben wij nog meer goed nieuws. Naar verhouding vindt u extra veel modellen overhemden en polo’s in de maten 3XL en 4XL in onze collectie. Daarnaast kunt u ook kiezen uit korte mouw overhemden, polo’s en T-shirts in de maat 5XL van de merken Baileys en R.B. Boston. 

Ons leven in deze periode wordt in belangrijke mate bepaald door de uitbraak en bestrijding van het coronavirus. Om de herenmode voor het voorjaar en de zomer van 2020 te passen, kopen en betalen hoeft u de deur niet uit. Bij Shirtsupplier.nl kunt u snel, veilig en voordelig bestellen. Wij bezorgen gratis bij u thuis!

 

 

 

 

 

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry