op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Heren overhemden combineren

Heren overhemden combineren

Het is toch altijd een apart gevoel als je een mooi nieuw overhemd aantrekt. Het overhemd ruikt nieuw, valt goed, zit lekker en straalt wat uit als u naar uw werk of een feestje gaat. Maar nu de dagen in de herfst steeds kouder worden, kant het gebeuren dat alleen het overhemd niet voldoende warmte geeft. Shirtsupplier.nl geeft graag tips hoe u kunt combineren voor optimaal comfort.

 

Body Fit T-shirts

Het dragen van een T-shirt onder uw overhemd biedt meerdere voordelen. Body Fit T-shirts houden u warm wanneer de temperatuur daar om vraagt. Niet té warm, maar behaaglijk. Dat is weer belangrijk wanneer u van buiten naar binnen gaat. Bovendien helpen de shirts om het lichaamszweet en deodorant ‘op te vangen’, zodat uw overhemden altijd in goede conditie blijven.

Net als bij de collectie overhemden hebben wij ook in dit geval gekozen voor Body Fit T-shirts van de beste kwaliteit. Shirts van Thomas Maine die zijn gemaakt van 95 procent katoen en 5 procent elastan. Comfortabel en met voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Thomas Maine Body Fit T-shirts zijn altijd verpakt per twee stuks en verkrijgbaar in de kleur wit met V-hals, wit met ronde hals, zwart met V-hals en donkerblauw met V-hals.   

 

Mooie heren truien

Met verschillende merken, tientallen kleuren en een groot aantal beschikbare maten biedt Shirtsupplier.nl u een enorme keuze om uw overhemden te combineren met mooie heren truien. De collectie bestaat uit truien met een ronde hals en truien met een V-hals, die zijn gemaakt van de best draagbare materialen zoals merino wool. Dat geeft warmte als het moet, maar laat u beslist niet zweten.

Bekijk eens de aantrekkelijke truien van Giordano Blue: prachtige kleuren en licht in gewicht! Of doe inspiratie op in de collectie van Thomas Maine. De mooie, nieuwste modellen van Thomas Maine zijn verkrijgbaar als heren truien met ronde hals en heren truien met V-hals. Sommige truien zijn ook verkrijgbaar als uitvoering met rits. Er zijn regelmatig modellen in de sale; volg de link om daarvoor de hele collectie te bekijken.

 

Heren vesten van Baileys en Thomas Maine

Eigenlijk zijn vesten ideaal om te combineren met overhemden. Dankzij de rits hoeft u het vest niet over het hoofd uit te trekken op momenten dat het warmer wordt, bijvoorbeeld bij de overgang van het koude weer buiten naar de warme kamer binnen. De boorden zorgen voor comfortabele afsluiting rondom uw middel en polsen. Bovendien zijn veel vesten uitgevoerd met zakken die beschikken over een rits. Ideaal om uw smartphone en sleutels in te bewaren, zonder dat ze er onverwacht uitvallen!

Shirtsupplier.nl biedt een uitgebreide keuze in heren vesten. Onder andere een groot aantal kleuren van en nieuwe modellen van Baileys. De meeste Baileys vesten zijn gemaakt van 100 procent katoen, maar u kunt desgewenst ook kiezen uit uitvoeringen waarin polyetheen of polyester in is verwerkt. Overigens maken ook sweaters deel uit van de collectie van dit merk. Ook heel mooi: Thomas Maine vesten. Die sluiten perfect om het lichaam en bestaan voor 50 procent uit wol en 50 procent uit polyacryl.

 

Traveling Tailor komt naar u toe

In onze webshop kunt u eenvoudig heren overhemden combineren met andere kleding, door het overhemd van uw keuze in de winkelwagen te plaatsen, vervolgens ‘verder winkelen’ te selecteren en bij de collectie in de linker menubalk een andere categorie te kiezen. 

Vindt u het lastig om online te combineren of wilt u daar graag advies bij? Geert Röhling is onze ‘Traveling Tailor’ en komt graag naar u toe om bij u thuis te adviseren. Hij weet alles over kleding die goed bij u zal passen, door Shirtsupplier.nl geleverd kan worden maar niet uitgebreid op onze website staat vermeld, zoals broeken, colberts en sjaals. U kunt eenvoudig online een afspraak maken met hem!

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry