Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Hoe kunt u online een passend overhemd bestellen?

Hoe kunt u online een passend overhemd bestellen?

In het algemeen kan worden gezegd dat, wanneer u op zoek bent naar nieuwe kleding, het niet voor alle mannen een feest is om winkel in, winkel uit te moeten gaan om zich voortdurend te moeten omkleden in vaak krappe pashokjes. Online bestellen is dan een goede oplossing, zeker voor nieuwe overhemden. Maar hoe kiest u nu via internet de juiste maat?

 

Slim Fit of Regular Fit overhemden  

Een belangrijk onderscheid dat bekende merken, zoals Giordano, Cavallaro, R2 en Thomas Maine, maken is het verschil in pasvorm. De meest gangbare pasvorm voor heren in Nederland is Regular Fit. Eigenlijk kunnen Regular Fit overhemden het beste worden beschreven als normale, licht gedetailleerde shirts. Ze bieden de drager een comfortabele ruimte rondom het bovenlichaam en zijn daarom geschikt voor vrijwel elke man.  

Slim Fit overhemden zitten juist strakker om het bovenlichaam. Deze shirts zijn smaller en hebben doorgaans meer stretch. Voordeel van Slim Fit is je plooien en vouwen in de overhemden voorkomt en dat het de (atletische) contouren van het lichaam beter laat uitkomen.

Naast Regular Fit en Slim Fit kunt u bij Shirtsupplier.nl nog meer pasvormen online bestellen. Body Fit overhemden zijn wat minder sterk getailleerd en zijn daarom prettig draagbaar voor normaal slanke mannen. Tailored Fit verwijst naar een iets ruimere, maar toch strakker dan normale taille. Modern Fit is een veel gedragen pasvorm, licht gedetailleerd met voldoende bewegingsruimte. Comfort Fit is de omschrijving die alle merken hanteren voor overhemden die niet getailleerd zijn: bij deze modellen bevinden oksel en taille zich recht boven elkaar.

 

Keuze uit groot aantal maten en pasvormen overhemden

De maten overhemden die u bij Shirtsupplier.nl kunt bestellen variëren van extra smal tot extra ruim. Maat XS komt overeen met de boordmaten 35-36. Via de maten S (37-38), M (39-40), L (41-42), XL (43-44), XXL (45-46) en 3XL (47-48) loopt de keuze uiteen tot 4XL (49-50). Verdeeld over de verschillende maten en merken, levert Shirtsupplier.nl meer dan 3.000 overhemden uit voorraad!

Anders dan in een drukke winkel biedt onze webshop u de mogelijkheid om ook te selecteren op specifieke uitvoeringen. Zo kunt u het aanbod bekijken van overhemden met extra mouwlengte, lange mouw of korte mouw, al dan niet in combinatie met de verschillende merken en pasvormen, zoals Slim Fit en Regular Fit. Door het gebruik van deze filters verschijnt precies het aanbod van passende overhemden op uw scherm!

 

Maattabel voor de merken Giordano, Cavallaro, R2 en Thomas Maine

Wanneer u doorklikt en de pagina bezoekt die meer vertelt over het geselecteerde overhemd, dan treft u onderaan die pagina een maattabel aan. Deze tabel vertelt u per merk precies het aantal centimeters voor wat betreft de breedte van oksel tot oksel, de breedte ter hoogte van de buik, de lengte van de mouwen en de lengte vanaf de kraag. Zo kunt u eenvoudig thuis meten of dit voor u het passende overhemd is, of dat u nog even verder moet winkelen bij een aantal andere modellen.

Houd u er rekening mee dat Giordano, Cavallaro, R2 Amsterdam, Thomas Maine en andere merken onderling licht afwijkende maten hanteren. Daarom is de maattabel per merk een handig hulpmiddel. Alle door Shirtsupplier.nl geleverde overhemden zijn gemaakt van 100 procent katoen en worden razendsnel bij u thuisgebracht. Dankzij het gemak van de webshop, het grote aantal modellen en de aantrekkelijke prijzen hoeft u de deur niet meer uit voor passende overhemden. Ook handig voor polo’s en bijpassende vesten en truien. Online bestellen van herenkleding is bij Shirtsupplier.nl eenvoudiger dan ooit. Toch nog vragen? Bel, app of mail ons. Wij helpen u graag verder!

 

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden