op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry

Vaderdag bij shirtsupplier.nl

Vaderdag bij shirtsupplier.nl


De derde zondag in juni is het Vaderdag. De dag waarop de vaders van Nederland in het zonnetje worden gezet. Hierbij mag een leuk vaderdagcadeau natuurlijk niet ontbreken. En wat is er als partner of dochter nu leuker dan een mooi overhemd, polo of trui cadeau te doen?

 

Grootste online collectie

Shirtsupplier.nl heeft de grootste online collectie overhemden van de merken Giordano, R2 Amsterdam en Thomas Maine. Ook biedt onze webshop de een grote keuze aan polo’s van de merken Baileys, Thomas Maine, R2 Amsterdam en Giordano. Vindt u het leuk om een trui, sweater, vest, t-shirt of slip-over cadeau te doen? Bij Shirtsupplier.nl kunt u eenvoudig en voordelig Baileys truien, sweaters, vesten, t-shirts en slip-overs van Baileys kopen.

 

Gemakkelijk online vaderdag cadeaus bestellen

U selecteert het artikel of de artikelen die u wilt bestellen, vervolgens vult u uw gegevens in en selecteert u de betaalmethode. U betaalt en uw bestelling wordt vervolgens snel en gratis opgestuurd. Wanneer u een bestaande klant bent, kunt u ook vooraf inloggen. Wanneer u dan uw bestelling afrondt, hoeft u alleen te selecteren met welke betaalmethode u de bestelling wilt afronden.

In de komende zomermaanden dragen heren veel zomerkleding. Hierbij kan gedacht worden aan een polo korte mouw, overhemden korte polo en t-shirts. Als het weer iets frisser is wordt deze kleding vaak gecombineerd met een trui, sweater of vest.

 

Katoenen herenpolo’s voor vaderdag

De collectie herenpolo’s van Shirtsupplier.nl bestaat uit een combinatie van Regular fit polo’s in een normale pasvorm van Baileys en Slim fit polo van R2 Amsterdam en Thomas Maine. Giordano polo’s hebben een Regular Fit pasvorm. Ook heeft Shirtsupplier.nl polo’s met een borstzak van Olymp in de collectie. Alle herenpolo’s zijn gemaakt van katoen, waarbij de polo’s van R2 Amsterdam 3-5% stretch in de stof hebben.

De Baileys polo collectie bestaat uit veel verschillende varianten. Zo zijn er de uni polo’s, ook wel de polo’s in 1 kleurstelling genoemd. Deze polo’s zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, variërend van rood tot aqua blauw. Daarnaast heeft Baileys een grote collectie polo’s met verschillende (grafische) prints. De herenpolo’s van Baileys zijn gemaakt van 100 procent katoen, waarbij sommige polo’s 5% stretch in de stof hebben.

 

Korte mouw overhemden voor vaderdag

De collectie korte mouw overhemden bestaat uit de merken Giordano en R.B. Boston in de Regular fit in het boordmodel 1knoops button down met borstzak. Deze overhemden zijn gemaakt van 100 procent katoen en hebben een normale pasvorm. Ook heeft Shirtsupplier.nl strijkvrije korte mouw overhemden gemaakt van 100 procent katoen van Olymp in zowel de Modern fit (tussenpasvorm) als ook in de ruime pasvorm (comfort fit). De R2 Amsterdam korte mouw overhemden hebben in maat M en L een slankere pasvorm en in maat XL en XXL juist een ruimere pasvorm. Ook de korte mouw overhemden van R2 zijn gemaakt van 100 procent katoen

Naast polo’s en korte mouw overhemden kunt u bij Shirtsupplier.nl ook kiezen uit een grote collectie sweaters, vesten, v-hals truien, ronde hals truien en slip-overs in de collectie van Baileys. Kenmerk van de sweaters, vesten, v-hals truien, ronde hals truien en slip-overs is dat de pasvormen normaal zijn en dat de artikelen gemaakt zijn van 100 procent katoen. Door de kleurstelling zijn de artikelen goed te combineren met zowel een lange als ook korte broek.

 

Op tijd bestellen voor vaderdag

Shirtsupplier.nl biedt zowel de nieuwe collectie aan als ook artikelen in de sale. Onder sale zijn alle artikelgroepen uitgesplitst, zodat u overzichtelijk de aanbiedingen kunt bekijken voor zowel polo’s als ook overhemden lange mouw en korte mouw. Wij adviseren u om ruim een week van tevoren uw Vaderdagcadeaus te bestellen, zodat u op tijd uw bestelling ontvangt.

 

op afspraak bestelling ophalen in Amstelveen
Veilig Betalen met iDeal, PayPal en Klarna
Topmerken Thomas Maine, Cavallaro, Desoto
Topmerken Gant, NZA, Fred Perry