Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Zomerse herenmode

  • Geplaatst op
  • Door Team Shirtsupplier.nl
  • Geplaatst in zomermode
Zomerse herenmode

Als de zon schijnt, trekt u graag wat anders aan. Andere kleuren omdat het mooie weer vrolijk stemt. En andere materialen omdat luchtige shirts en broeken bij hoge temperaturen comfortabeler dragen dan kleding die u vooral warm houdt. Vandaag even geen trui met lange mouwen dus, maar een katoenen polo of een stijlvol overhemd met korte mouwen. In deze blog vertellen wij meer over zomerse herenmode.

 

Overhemden met korte mouw

Bij temperaturen (ruim) boven de 20 graden heb je als man gewoon even geen behoefte aan een kostuum, een overhemd met lange mouwen en al helemaal niet aan een stropdas. ’s Morgens gaat het nog wel, maar naarmate de dag vordert, de zomerse temperaturen zich aandienen en je na het werk of een afspraak in de auto stapt, wil je maar één ding: jasje uit, stropdas af, en het liefst zo snel mogelijk een korte broek aan!

Herkent u zich in dat zomerse plaatje? Waarom dan niet al in de ochtenduren kiezen voor een koele oplossing, waar u de hele dag plezier van heeft? U hoeft helemaal niet te transpireren als u kiest voor het dragen van herenmode die gemaakt is van, bijvoorbeeld, katoen. Luchtige kleding met korte mouwen. Zoals zomerse overhemden van R.B. Boston, Giordano Regular Fit en Giordano Tailored Modern Fit. Deze mooie overhemden zijn zowel zakelijk als casual heel goed draagbaar.

 

Een poloshirt voor warme dagen

Nu er door de omstandigheden steeds meer wordt thuisgewerkt en, mede daarom, ook op de werkvloer minder hoge eisen worden gesteld aan formele kleding, laat zomerse herenmode zich ook steeds beter dragen. Achter het bureau, in een vergadering of bij een zakelijke afspraak zijn kledinggewoontes aan het veranderen. Vooral tijdens zomerse videoconferenties dragen steeds meer mannen een poloshirt voor warme dagen.

Bij Shirtsupplier.nl kunnen zij kiezen uit meer dan honderd verschillende kleuren, maten, pasvormen en merken. Zoals de fleurige poloshirts van R.B. Boston, waaronder modellen met een borstzak en de populaire en betaalbare poloshirts van Baileys, waaronder modellen van badstof. Kies voor de poloshirts van Thomas Maine als u de voorkeur geeft aan de beste kwaliteit met een zakelijk uitstraling. Of voor de vrolijke shirts van Giordano en R2 Amsterdam, met een grote keuze aan kleuren en prints. 

Al met al kunnen stijlvolle mannen altijd goed gekleed plaatsnemen achter de camera van hun laptop of tablet voor de volgende virtuele vergadering. Volg de link voor het volledige overzicht van poloshirts voor warme dagen.

 

Korte broeken en zwembroeken

Helemaal luchtig wordt het natuurlijk als ook de onderkleding de warmte afvoert. En tijdens uw overleg via Zoom of Teams ziet helemaal niemand wat u onder tafel aan heeft. Dat kan ook stijlvol: met de modieuze korte broeken uit de collectie van Shirtsupplier.nl, die zich ook heel goed casual en tijdens uw vakantie laten dragen.

Nog informeler, en bedoeld voor uw vrije tijd, zijn de gezellige zwembroeken in frisse, zomerse kleuren van Baileys. Gemaakt van honderd procent polyester en geleverd met gestikte zakken, binnenbroek en touwtje om de zwembroek rond uw middel precies te laten passen. Deze heren zwembroeken hebben het model van een korte broek en zitten daarom zowel gepast in het zwembad als achter de barbecue in uw achtertuin.

 

Niet transpireren maar luchtige herenmode online kopen

Transpireren is heel normaal. Wist u dat u zelfs bij normale temperaturen een liter zweet per etmaal kwijtraakt? Overmatig transpireren heeft een andere oorzaak. Dat kan het gevolg zijn van zware inspanning, zoals tijdens het sporten, van spanning, een lichamelijk oorzaak of te warme kleding. In dat laatste geval lost uw probleem zich eenvoudig op door te kiezen voor luchtige herenmode. 

Als de zomerse temperaturen zich aandienen, kan dat gemakkelijk en veilig bij Shirtsupplier.nl. Overhemden met korte mouw, herenpolo’s, korte broeken en zwembroeken kunt u online kopen, waarna ze de volgende werkdag netjes bij u thuis worden afgeleverd. Dat scheelt u een bezoek aan de winkel(s). En bij Shirtsuppier.nl profiteert u ook nog eens van acties en aanbiedingen tijdens de Sale!

Wij wensen u een zonnige zomer!

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden