Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden

Thuiswerkmode voor heren

Thuiswerkmode voor heren

Comfortabele herenmode om thuis te werken en goed voor de dag te komen.

Herenkleding tijdens het thuiswerken

In de strijd tegen Corona heeft het kabinet het afgelopen jaar meerdere maatregelen afgekondigd. Eén van de meest verstrekkende maatregelen is de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken. De computer op kantoor is vervangen door de laptop achter de keukentafel, reistijd heeft plaatsgemaakt voor productiviteit en de vergaderzaal is ingeruild tegen de videoverbinding. Maar het ‘nieuwe normaal’ heeft ook gezorgd voor een grote verandering in de kleding die gedragen wordt tijdens werktijd.

Want welk shirt, overhemd, trui of vest zit comfortabel als je thuis aan de slag bent? Welke herenmode is representatief als je met klanten of collega’s in gesprek bent via Zoom of Teams? Welke kleding draag je als leraar die online lesgeeft? We kennen inmiddels de, soms grappige, filmpjes hoe het niet moet. Shirtsupplier.nl biedt stijlvolle mannen duizenden trendy oplossingen voor hoe het wél kan!

 

Bovenkleding voor stijlvolle mannen

We leven in het tijdperk van videocalls. Thuis achter een bureau of eettafel, met uren per dag de camera op ons gericht. We zijn soms bij tientallen mensen tegelijk in beeld. Dat stelt natuurlijk eisen aan onze bovenkleding. Stijlvolle mannen dragen representatieve kleding, die comfortabel zit. Een stropdas of colbert is lang niet altijd nodig, maar een mooi overhemd is een must voor Zoom of Teams. Afhankelijk van het seizoen kan het overhemd worden gecombineerd met een warm herenvest, dat lekker draagt, of een passende trui.

Tijdens een videoconference bent u duidelijker in beeld dan dat u denkt. Kies daarom voor Italiaanse overhemden van goede merken, zoals Giordano Tailored, Giordano Regular Fit, Olymp, R2 Amsterdam en Thomas Maine. Deze overhemden dragen comfortabel dankzij de beste stoffen en een ruime keuze aan pasvormen. De meest merken leveren alleen 100 procent katoenen shirts. 

 

Italiaanse overhemden en poloshirts

Naast Italiaanse overhemden kunnen ook mooie heren poloshirts zeer geschikt zijn voor het huiswerken. De omstandigheden zijn thuis immers niet altijd zo geklimatiseerd als op kantoor en als de temperaturen stijgen moet u natuurlijk wel in de kans krijgen om uw warmte kwijt te raken. Voor intern overleg via de videoverbinding, brainstormsessies en online lesgeven zijn de poloshirts van Baileys, Giordano, R2 Amsterdam en Thomas Maine uitermate geschikt. Verkrijgbaar van maat S (37-38) tot en met maat 5XL (51-52) en alle tussenliggende maten!

Representatieve poloshirts zijn bovendien leverbaar met lange mouw. Voor enige tientallen modellen kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren. Goed gekleed thuiswerken in de stijl die u het beste past!

 

Verlenging van de lockdown

Nu de lockdown door het kabinet wordt verlengd, zullen de meeste mannen ook de komende winterweken niet in kostuum naar kantoor gaan. De oproep is juist om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Gangbare kleding voor het werk blijft in de kast hangen, want thuis geven Nederlanders de voorkeur aan comfortabele herenmode die comfortabel draagt en toch gekleed genoeg is om achter de video plaats te nemen. Voor hen is het goed om te weten dat Shirtsupplier.nl voorziet in een grote collectie Italiaanse overhemden en mooie poloshirts, vesten en truien in alle stijlen, kleuren, maten en pasvormen.

Naast de eerdergenoemde topmerken kunt u ook kiezen uit Desoto, John Miller, Ledub, RB Boston, Cavallaro en British Indigo. U hoeft niet de deur uit naar drukke (of momenteel zelfs gesloten) winkels met krappe pashokjes. Bij Shirtsupplier.nl bestelt u herenkleding gemakkelijk en veilig online. Altijd de nieuwste collectie en periodiek met aantrekkelijke acties in de sale. Bestellingen vanaf 30 euro worden, in de meeste gevallen op de volgende werkdag, gratis thuisbezorgd en Shirtsupplier.nl kent een soepele regeling voor retouren.

Thuiswerken hoeft wat kleding betreft geen probleem te zijn voor stijlvolle mannen. En heeft u een pondje meer? Shop dan bij ons uitgebreide aanbod van extra grote maten voor overhemden, truien en vesten!

 

 

Nieuwste collecties
Gratis Bezorging
Veilig Betalen
Italiaanse overhemden